avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Colaborare intre Intreprindere Individuala si PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Colaborare intre Intreprindere Individuala si PFA

Buna ziua ,
sunt titularul unei I.I. impozitare sistem real.

1. Ce implica colaborarea cu o PFA ? ( as dori sa angajez pe postul de vanzator - comert cu amanuntul - o persoana , dar care va trebui sa desfasoare activitate 2 - 3 zile pe saptamana intre 4 - 8 ore / zi , restul programului il voi acoperi eu )

2. Un pensionar cu drept de munca se poate autoriza ca si PFA ? ( exista anumite facilitati fiscale pentru acesta ? )

3. Colaborarea intre I.I. si PFA implica serviciile unui contabil sau pot tine ca si pana in prezent contabilitaea in partida simpla pentru I.I. ?

4. Plata serviciilor prestate de catre PFA cum se efectueaza si ce implica ?

Multumesc.








Alte discuții în legătură

Facilitati inteprindere individuala gigi1980 gigi1980 salut am si eu cateva nelamuriri: 1.ii are certificat de inregistrare cu cui si J la fel ca srl? 2. persoana titulara din ii este vazuta ca o persoana ... (vezi toată discuția)
Impozit pfa Alexx_00 Alexx_00 Buna ziua ! V-as ruga sa-mi raspundeti si mie,daca deschid un PFA ,cand trebuie declarat venitul la Fisc pt impozit ,lunar sau la cateva luni ?Exista o data ... (vezi toată discuția)
Pot avea activități pe firmă cu impozitare diferită? stepanadrian stepanadrian Am o întreprindere individuală cu o singură activitate (comerț cu amănuntul pe internet) cu impozitare în sistem real. Pot adăuga o altă activitate ... (vezi toată discuția)