avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vouchere de vacanta bugetari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vouchere de vacanta bugetari

Buna ziua,
As vrea sa stiu daca pot beneficia integral de voucherele de vacanta care se dau anul acesta pe anul trecut,daca am fost in concediu medical un an jumate si am revenit la serviciu in 1 septembrie 2017
Mi s-a spus ca pot beneficia numai incepand cu 1 sept,pt ca am avut concediu medical mai mult de 30 de zile
mentionez ca nu am avut contractul de munca suspendat,ci am fost in acel concediu de un an jumate ,care se da pt probleme medicale,fiind operata de cancer...multumesc frumos
Ultima modificare: Luni, 14 Mai 2018
anca_luc, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:42, 15 Mai 2018
Voucherele de vacanta se acorda proporțional cu perioada de exercitare a raportului de serviciu sau durata contractului de muncă, într-un an calendaristic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii acordare a voucherelor de vacanta CORNELIA.G CORNELIA.G Referitor la acordarea voucherelor de vacanta, am urmatoarea speta: Un salariat cu contract pe perioada determinata (1 an), care cumuleaza pensia cu ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta Nicolcrys Nicolcrys Buna ziua!Mama mea lucrează intr o unitate militară dar ea e cadru civil.Anul trecut s a operat la spate și de atunci este in concediu medical(anul acesta ... (vezi toată discuția)
Concediu medical AlbertCaf AlbertCaf Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, daca un angajat care din luna septembrie 2017 si pana in prezent se afla in concediu medical beneficiaza de voucher de ... (vezi toată discuția)