avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu medical

Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, daca un angajat care din luna septembrie 2017 si pana in prezent se afla in concediu medical beneficiaza de voucher de vacanta? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:51, 11 Iulie 2018
Cuantumul voucherelor de vacanta acordat salariaților, se stabilește, în condițiile legii, de către angajatori proporțional cu perioada de exercitare a raportului de serviciu sau durata contractului de muncă, într-un an calendaristic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii acordare a voucherelor de vacanta CORNELIA.G CORNELIA.G Referitor la acordarea voucherelor de vacanta, am urmatoarea speta: Un salariat cu contract pe perioada determinata (1 an), care cumuleaza pensia cu ... (vezi toată discuția)
Voucher vacanta martin77 martin77 Lucrez intr-o primarie si am fost in concediu crestere copil in perioada februarie 2017-1 octombrie 2018(cand mi-am reluat activitatea).Pot beneficia sau nu de ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta anca_luc anca_luc Bună ziua, Îmi puteți spune, va rog, este legal sa nu se dea vouchere de vacanta pe perioada concediului medical?? Daca angajatul are concediu medical mai ... (vezi toată discuția)