avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1518 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ce obligatii de plata are angajatorul cand angajatul ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ce obligatii de plata are angajatorul cand angajatul este in concediu medical?

Buna ziua,Va rog sa-mi raspundeti la o intrebare .In cazul cand angajatul are concediu medical ,contributiile pentru CAS ,somaj si sanatate se platesc integral ?Multumesc!

Alte discuții în legătură

Concediul prenatal  dan gabriela dan gabriela Buna ziua! Sunt insarcinata in luna a 5 a, din nov. 2008 pana in nov 2009 am beneficiat de indemnizatie somaj, iar apoi, negasind de lucru, am incheiat un CIM ... (vezi toată discuția)
Contributie cass lauratrandafir lauratrandafir Buna ziua, Sunt in somaj si urmeaza sa ma internez pentru a naste si trebuie sa duc la spital o adeverinta cu platile de contributii sociale. Contributia ... (vezi toată discuția)
Contributii concediu sarcina si lauzie Vioreld Vioreld buna ziua. Imi puteti spune ce contributii platesc angajatorul si angajatul in zazul unui concediu medical cod 08? Multumesc. (vezi toată discuția)