avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Dat in judecata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Dat in judecata

A fost depusa o cerere impotriva mea la judecatorie de catre o firma de recuperate pentru un imprumut de 200 ron si imi cer 4000 ron. Cererea lor a fost respinsa apoi mi-a venit instiintare de la executor judecatoresc. Tin sa zic ca aveau drept de recurs 30 de zile dar eu nu am primit nici o alta instiintare de la judecatorie. Am atasat si un link pentru solutia dosarului : [ link extern ] /

Alte discuții în legătură

Poprire conturi veronica812 veronica812 Buna ziua, Ma gasesc intr-o situatie foarte neplacuta. In anul 2007 in urma intarzierii platii unor rate la un imprumut bancar de 3400 ron, datoria a fost ... (vezi toată discuția)
Ajutor !!! justitie oarba curte apel, aranjamente, carti facute Mihail_Mihai Mihail_Mihai Buna seara tuturor ! Va rog sa ma ajutati intr-o problema pe care nu am mai intalnit-o in toata jurisprudenta, numai la Bacau se putea ... (vezi toată discuția)
Evacuare sau nu ? cat termen mai am ? adibulbi adibulbi As dori sa stiu cat timp mai am la dispozitie de la admiterea cererii de incuviintare si dispunerii evacuarii . Am o problema mult mai delicata , care ma ... (vezi toată discuția)