avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare teren drum de servitute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare teren drum de servitute

Buna ziua.Acum 3 ani am vandut o bucatica(10 m) dintr-un teren -drum de servitute,teren care are mai multi proprietari(inclusiv eu).Vanzarea s-a facut la notariat .Persoana care a cumparat are teren propriu,dar fara sa aiba si din drumul de servitute.Acum ceilalti proprietari vor sa ma dea in judecata ca am vandut fara acordul lor.Au dreptate?Notarul nu trebuia sa refuze tranzactia daca nu era corecta?

Alte discuții în legătură

Drept de servitute acordat la vanzarea terenului Cornel71 Cornel71 Buna seara, Va supun atentiei o situatie alambicata. Detinem un teren intravilan, dobandit prin mostenire, pe care dorim sa-l vindem (sotia este ... (vezi toată discuția)
Vanzare cota parte indiviza dintr-un drum de servitute Claus01 Claus01 Am cumparat acum 2 ani o parcela de pamant si cota parte din drumul de servitute ce deserveste loturile din care face parte si al meu. Mentionez ca in ... (vezi toată discuția)
Drum de servitute sau servitute de trecere? pauldrv pauldrv Am încheiat o înţelegere scrisă, cu martori, pt. cumpărarea a cca. 1000 mp dintr-un teren aflat la marginea unui sat de munte din jud. Braşov. Am platit ... (vezi toată discuția)