avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Rambursare tva aferent anului 2016 la un proiect facut ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Rambursare tva aferent anului 2016 la un proiect facut cu fonduri aferente Masurii 123

Buna ziua,
In urma unui raport de inspectie finala ANAF "ma obliga" sa am venituri la firma care urmeaza sa proceseze o materie prima care poate fi achizitionata doar in lunile Iulie, august 2018 ,Mai mult de atat pentru sustinerea operatiuni de functionare avem nevoie de un cash flow necesar suportarii cheltuielilor cu materia prima ,energia electrica angajatii..... iar banii aferenti prin rambursare ar fi mai mult decat necesari....
Ultima modificare: Joi, 17 Mai 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pfa-fisa de operatiuni diverse VvalentinaA VvalentinaA Buna ziua, Sunt PFA si as dori sa ma ajutati cu o informatie referitoare la completarea fisei pentru operatiuni diverse si implicit a jurnalului privind ... (vezi toată discuția)
Recuperare tva serena82 serena82 Buna ziua, Ce se intampla in cazul in care, in urma procedurii de recuperare TVA, se decide nesemnarea procesului verbal si depunearea unei contestatii? Care ... (vezi toată discuția)
Plata liftului robert200534 robert200534 BUNA ZIUA.DORESC SA VA PUN O INTREBARE.SUNT UN LOCATAR AL UNEI ASOCIATII DE PROPRIETARI,SI LOCUIESC LA PARTERUL IMOBILULUI.INTREBAREA MEA ESTE :DACA ESTE LEGAL ... (vezi toată discuția)