avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii 

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buletin
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buletin

Daca o persoana este rezidenta in Romania,(are cetatenie austriaca si a renuntat la cea romana), are o locuinta proprietate personala si vrea sa ia o pers in spatiu pt buletin se poate? Si daca da, de ce acte are nevoie si unde se poate adresa pt a-l face? Mentionez ca pers rezidenta este din Bucuresti sect.2. Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Buletin de identitate in caz de revenire in tara. mediterana mediterana Bun gasit tuturor! Am o nelamurire, in ce priveste primirea buletinului de identitate, in cazul revenirii temporare sau definitive in tara. Acum cativa ... (vezi toată discuția)
Situatie complicata de luare in spatiu Fedayna Fedayna Situatie de luare in spatiu Buna ziua, Am o proprietate in care am lasat pe cineva sa locuiasca ca sa aiba grija de casa, fara chirie. Persoana ... (vezi toată discuția)
Buletin in romania, plecat in strainatate mariana_29 mariana_29 Buna ziua! Este posibil ca o persoana sa-si fi reinnoit buletinul in Romania, iar in acelasi timp persoana respectiva sa fie plecata de 15+ ani in alta tara ... (vezi toată discuția)