avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... inmatriculare usa
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

inmatriculare usa

buna .am si eu o problema.am avut o motocicleta avariata inmatriculata in ro .motocicleta a avut cadrul rupt.am cumparat cadru din america de pe ebay(numai acolo am gasit).cadrul a venit cu avionul in germania(vanzatorul nu livra in ro).am platit taxe de transport inclusiv vama(nu au vrut sa mi dea cadrul altfel).toate taxele au fost platite online de un prieten de al meu cu domiciliul in germania.inainte sa platim am sunat la vama in ro sa intrebam daca vama platita in germania ii valabila si in romania .au raspuns afirmativ .toate actele au fost trimise prin fax.problema este ca nu pot inmatricula motocicleta pentru ca la politie nu vor sa mi recunoasca vama.mi au cerut un act original cu semnatura si stampila pe care nu l am .am fost sa mai platesc inca odata vama in romania ss mi dea actul respectiv dar au zis ca prima data trebuie sa mi dea o amenda de aprox 1500 lei.ma plimb de 6 luni de la politie la vama si nimeni nu stie ce trebuie sa fac .ma trimit de la unul la altul.cine poate sa mi dea o idee despre ce ar trebui sa fac?

Alte discuții în legătură

Incerc sa vand o motocicleta in sua Shark@YamahaR1.ro Shark@YamahaR1.ro Dragi prieteni, Astazi am fost contactat de un client din SUA ce doreste sa-mi achizitioneze motocicleta. Motocicleta este inregistrata pe persoana ... (vezi toată discuția)
Problema cu inmatricularea auto danceaiancu danceaiancu Buna ziua. Am cumparat o masina din Germania care este import SUA. Are vama plătita in Germania , masina a fost ușor lovita( am schimbat bara,far,aripa si ... (vezi toată discuția)
Afacere de tip "dropshipping" in romania. cadru legal ina_enache ina_enache Buna seara Intr-unul din subiectele postate de mine anterior am spus cate cave despre o afacere de tip \"dropshipping\". Pe scurt: eu am un contract cu un ... (vezi toată discuția)