avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Respundere penala pentru neplata contributiilor ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Respundere penala pentru neplata contributiilor sociale de catre angajator (mai 2018)

Buna ziua, doresc sa aflu daca a intrat in vigoare legea privind raspunderea penala a angajatorului pentru neplata contributiilor sociale. Este inca in dezbatere sau a intrat in Monitorul Oficial? Daca a intrat in vigoare, va rog sa imi trimiteti si un link catre anuntul oficial. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Contributii cass titidav1 titidav1 Buna ziua! Asi dori o lamurire in ceea ce priveste cota de contributie la sanatate. Mentionez ca sunt salariat la o societate din cadrul ministerului ... (vezi toată discuția)
Codul muncii - modificari abrogari codulmuncii codulmuncii Am inteles ca se modifica ceva la codul muncii (initiativa legislativa de modificare si completare a legii 53/2003) de la 1 februarie 2013 si ca se vor abroga ... (vezi toată discuția)
Jocuri noroc aparate poker octav00 octav00 buna ziua, ce lege este in vigoare privind jocurile de noroc? vreau sa deschid o sala de jocuri cu aparate tip poker si nu stiu daca este cea din 1998 cu ... (vezi toată discuția)