avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia Unica SPV
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia Unica SPV

Buna ziua!
As dori sa va intreb in cazul in care completez Declaratia Unica prin SPV si am un Contract de Inchiriere semnat astazi 25 Mai 2018, ce completez la numarul contractului? Este rubrica obligatorie cu chenar rosu . Contractele de Inchiriere nu se mai depun la Finante, deci nu are cum sa aiba numar. Pentru contractele vechi in derulare e clar, trec numarul dat de Finante, dar pentru cele noi?

Alte discuții în legătură

Declaratia unica, cedarea folosintei bunurilor kol29 kol29 Több... Urmareste intrebarea Raspunde Buna ziua! As dori sa va intreb in cazul in care am 3 contracte inchiriere (sunt PF), cum completez Declaratia ... (vezi toată discuția)
Contract chirie sediu intre pf si firma ContSters442583 ContSters442583 Buna ziua, Doresc sa fac contract de inchiriere cu proprietara imobilului unde este sediul societatii. Intrebarile mele: am inteles ca nu se mai inregistreaza ... (vezi toată discuția)
Pfa nu reusesc sa depun declaratia unica in spv SpF2016 SpF2016 La campul \"Depunere declaratii\" am optiunea doar \"D200\" si de acolo \"D200 2015\" si \"D200 2016\". Sunt PFA din 2018, e al patrulea an cand depun ... (vezi toată discuția)