avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Coduri caen adaugate gresit, help!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Coduri caen adaugate gresit, help!

Buna ziua,
De curand am infiintat un SRL , fara punct de lucru , fara angajat , eu administrator.
Doresc sa am cateva tipuri de activitati si se pare ca nu am reusit sa ma documentez suficient de bine incat sa mi aleg corect codurile caen folosite.
Urmez sa o autorizez pentru montare sisteme de supraveghere si alarmare ,(aici e totul clar,stiu codurile si procedura), insa doresc sa fac si vanzare de camere si alarme , calculatoare si periferice ,fara sa am un magazin sau punct de lucru . cumpar si revand direct la client
M am grabit si am adaugat :
4791 -comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi
9511 repararea calculatoarelor si echipamentelor periferice
4321 si 8020 pt sisteme de supraveghere
Contabilul a spus ca nu e ok 4791,
cu ce coduri sa suplimentez???

Multumesc frumos
Ultima modificare: Duminică, 28 Mai 2023
kosty000, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat , Avocat 19:51, 29 Mai 2023
Pentru a face vânzări de camere de supraveghere, alarme, calculatoare și periferice, fără a avea un magazin fizic sau un punct de lucru, ai nevoie de un cod CAEN care se referă la comerțul cu amănuntul prin canale electronice.

Codul CAEN corespunzător este 4791 - "Comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet". Acest cod ar trebui să fie potrivit pentru activitatea dvs., deoarece se referă la vânzările efectuate prin Internet sau prin intermediul altor canale electronice (ex. telefon), fără a necesita un spațiu de vânzare fizic.

Totuși, dacă contabilul dvs. a spus că nu este ok 4791, ar trebui să vă explice motivul și să vă sugereze un cod mai potrivit pentru activitatea dvs..

Vă rog să vă întrebați contabilul de ce consideră că 4791 nu este un cod potrivit pentru activitatea ta și ce alte coduri CAEN ar putea fi mai adecvate. Dacă aveți nevoie de mai multe informații după discuția cu contabilul dvs., nu ezita să mă întrebați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inreprinderea individuala poate avea ca activitate comertul cu amanuntul al sistemelor de alarma aruaina aruaina Buna seara, Ma intereseaza daca prin infiintatrea unei Intreprinderi individuale, se poate adauga si activitatea de comert cu amanuntul ale sistemelor de ... (vezi toată discuția)
Cod caen montare camere supraveghere OliviuBogdan OliviuBogdan Buna ziua, momentan sunt PFA si printre alte coduri CAEN detin si codul 9511 care include echipamente electronice periferice unde ma gandesc eu ca ar intra si ... (vezi toată discuția)
Cod caen nepotrivit nerromiha nerromiha Buna ziua, Lucrez la o licitatie pentru instalarea sistemelor de securitate (sisteme de detectie efractie, sisteme supraveghere video si sisteme detectie ... (vezi toată discuția)