avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa poluare

Am primit acum 2 ani o parte din cei 7800 ron pe care i am achitat. Ceilalti bani urma sa ni i dea in 5 ani. Anul trecut am depus cererea sa mi i inapoieze pe toti,asa cum s a dat legea. Nu am primit nimic. Ce tb sa fac?multumesc mult. LUCIA Popescu
Ultima modificare: Joi, 31 Mai 2018
Luciapopi, utilizator

Alte discuții în legătură

Succesiune adameleonora adameleonora am avut proces ptr succesiune .In luna mai anul trecut l-am suspendat deoarece costa ff mult taxa de timbru . plătisem doar 750 lei apreciaţi de noi dar ... (vezi toată discuția)
Ma acuza de furt dupa 5 zile csiki csiki Sotul meu s-a retras de la succesiune acum 3 ani cand s-au facut actele de succesine deoarece aveam cerere depusa pt. casa si nu vroiam sa ne afecteze.Am cazut ... (vezi toată discuția)
Restituire indemnizatie de crestere a copilului lutan lutan Buna ziua, Va rog sa-mi dati niste sfaturi referitor la urmatoarea problema: Sotia mea a primit ieri o instiintare de plata de la Agentia Judeteana de ... (vezi toată discuția)