avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1588 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Daca nu mi este acceptata o detasare, ce pot face?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Daca nu mi este acceptata o detasare, ce pot face?

Buna ziua.
Sunt medic rezident, am luat examenul la Targu Mures la spitalul de urgenta.
Locuiesc in Bucuresti si am cerut sa fiu detasata la un spital din Bucuresti.
Motivele pentru detasare sunt:
1-Am un proces pe rol ca martor principal, proces pentru fratele meu ...care a fost omorat.
2-Mama mea care este imobilizata si nu poate merge fara ajutor, am foi cu stampile cu tot care atesta acest lucru.
3-Sora mea cu grad 1 de Handicap, care trebuie mereu tinuta sub supraveghere, am foi care testa gradul de handicap, etc.
4-Domiciul.

Detasarea este refuzata, ce pot face?
Ultima modificare: Joi, 31 Mai 2018
Pisoi88, utilizator

Alte discuții în legătură

Cine poate fi martor intr-un proces de punere sub interdictie si stabilire tutela pentru un bolnav alzheimer bibliopod bibliopod In urma decesului tatalui meu, vreau sa fac o cerere de punere sub interdictie si stabilire tutela pentru mama mea, bolnavă Alzheimer în stare gravă. De ... (vezi toată discuția)
Test de paternitate tata fiica Ghipsa Ghipsa Tatăl cere un test de paternitate cat costa cel mai ieftin va rugam sa ne ziceți și unde se face este ai la domociliu (vezi toată discuția)
Bună ziua! soțul meu a avut o mătușă care a murit în septembrie ... ediandrei ediandrei Bună ziua! Soțul meu a avut o mătușă care a murit în septembrie anul curent. Ea trăia singura Intr-un apartament din București, soțul fiind decedat de ... (vezi toată discuția)