avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Zgomot intentionat terorist !
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Zgomot intentionat terorist !

Ce fac daca vecinul meu de deasupra garsonierei
pune copilul sa alerge intentionat in casa cu sarituri
In plafon mai ales in orele in care legitorul permite
zgomote, dar plafonul e infernal ca -o membrana
de difuzor !? Nu pot deloc sa -ma odihnesc ,nici
sa satau linistit in propria proprietate din cauza
zgomotului din plafon....! De vorba buna intelege pe moment
dar dupa un timp , la 1, 2 zile iara pune copii sa alerge i
garsoniera ....! Serviciul lucrand in media e aleator
programul in functie de filmari !

Cel mai recent răspuns: Faraday , utilizator 20:18, 1 Iunie 2018
Este problema frecvent intalnita in imobilele de locuit in comun
Ati incercat solutionarea amiabila-fara efect
Analizati oportunitatea fie a actionarioi in instanta a vecinului fie a executarii de catre dv a protejarii fonice a plafonului apartamentului
Nu stiu cum sa actionez in instanta vecinul, prefer sa antifonez tavanul dar nu stiu sa existe materiale care sa antifoneze zgomotul de alergat si sarit , busit de copil.in plafon cat si alte zgomote , datul cu placa prin casa cu rolele, pe de -o parte , costul acestei antifonari daca ar fi posibil unde mai pun ca s-ar putea si modificarea mobilierului datorita grosimii antifonului....! Ar fi mai normal ca leguitorul sa dea lege ca in imobile de tip bloc linistea sa fie 24 din 24 h, iar zgomotele sa fie in limite decente a aparaturii electrocasnice, iar lucrarile in apartamente sa fie anuntate intre vecinatati cat si asociatiei de proprietari orele si intervalul de lucru !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul de deasupra ma trezeste la ore inumane Roken Roken Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: In apartamentul de deasupra mea s-a mutat un chirias cu un program atipic, care se trezeste in fiecare ... (vezi toată discuția)
Avocat specializat in conflicte intre vecini AlissAndre AlissAndre Buna ziua, As dori sa stiu daca exista vreo lege sau exista avocati specializati in conflictele dintre vecini. Ca sa spun si problema: - vecinul de ... (vezi toată discuția)
Orele de liniste Larisa1406 Larisa1406 Buna ziua. Avem in bloc o fetita care studiaza pianul la un liceu de profil mentionez faptul ca nu canta niciodata in timpul orelor de liniste. Canta de 3, 4 ... (vezi toată discuția)