avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Dobanda taxa poluare stabilita prin hotarare ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Dobanda taxa poluare stabilita prin hotarare judecatoreasca

Ce dobanda trebuie sa imi acorde fiscul daca am hotarare judecatoreasca de restituire taxa, in continutul careia se precizeaza ca dobanda va fi cea din OG 92 din 2003 .Mentionez ca am platit taxa in decembrie2008.Neoficial fiscul imi spune ca imi poate acorda doar dobanda de 0.02%.Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Dobanda fiscala conform art 124 c.p fiscala vio_333596 vio_333596 Prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila s-a stabilit restituirea taxei auto cu dobanda fiscala conform art.124 c.p fiscala. Domnii de la ANAF au ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de mediu SimonaGologan SimonaGologan Buna seara Am recuperat taxa de mediu platita in noiembrie 2008, in octombrie 2013, anul trecut in februarie am data in judecata Administratia Financiara ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla mod de calcul dobanda taxa auto salajanradu salajanradu Buna ziua ! Cum pot afla cum a calculat ANAF dobanda pe care trebuie sa o primesc, aferentă taxei auto? Am plătit în anul 2012 7700 lei. Am castigat in ... (vezi toată discuția)