ContSters82289 
	    	Utilizator

ContSters82289 
	    	Utilizator	    

ContSters82289, utilizator
			 Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator	    

ContSters82289 
	    	Utilizator

ContSters82289 
	    	Utilizator	    

Buna ziua,
Da are dreptul la 1/2 din suma achitata la ratele la banca in perioada casatoriei.
Daca puteti dovedi ca ati avut o cota mai mare de 50% la achitarea acestor rate atunci si cota lui se diminueaza.
			 Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator	    

Da are dreptul la 1/2 din suma achitata la ratele la banca in perioada casatoriei.
Chiar si asa nu are drept asupra imobilului cel mult la 1/2 din valoarea ratelor achitate dupa incheierea casatoriei????????????
 ContSters82289 
	    	Utilizator

ContSters82289 
	    	Utilizator	    

Buna ziua,
Daca citeati atent vedeati ca exact asta am spus.
Care e diferenta intre asta si ce ati spus dumneavoastra?Chiar si asa nu are drept asupra imobilului cel mult la 1/2 din valoarea ratelor achitate dupa incheierea casatoriei????????????
			 kenshy	                   

Buna ziua! As avea si eu o intrebare. Din ce stiu si din ce am citit, nici un bun propriu nu devine bun comun dupa casatorie, prin urmare nici un imbil de ... (vezi toată discuția)
	                    kenshy	                   

Buna ziua! As avea si eu o intrebare. Din ce stiu si din ce am citit, nici un bun propriu nu devine bun comun dupa casatorie, prin urmare nici un imbil de ... (vezi toată discuția)

CrinaV5	                   

Buna ziua!
Situatia este urmatoarea: contractul de vanzare-cumparare a apartamentului este doar pe numele meu de domnisoara, pentru ca a fost semnat inainte ... (vezi toată discuția)
	                    CrinaV5	                   

Buna ziua!
Situatia este urmatoarea: contractul de vanzare-cumparare a apartamentului este doar pe numele meu de domnisoara, pentru ca a fost semnat inainte ... (vezi toată discuția)

eciordache	                   

O casa achizitionata inainte de casatorie cu credit bancar achitat in timpul casatoriei este considerat bun comun? Dobandit in timpul casatoriei? Copii din ... (vezi toată discuția)
	                    eciordache	                   

O casa achizitionata inainte de casatorie cu credit bancar achitat in timpul casatoriei este considerat bun comun? Dobandit in timpul casatoriei? Copii din ... (vezi toată discuția)