avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigiu de munca

Angajatorul a completat si semnat in numele meu cererea de demisie pe care a anexat-o la cererea de incetare a CIM.In prealabil a completat si semnat in numele meu si act aditional la CIM prin care a modificat norma programului de lucru si salariu.
In proces trebuie adusa ca dovada si plangerea penala formulata impotriva celui care a completat si semnat in fals aceste documente?
Ultima modificare: Duminică, 1 Noiembrie 2009
Nina1, utilizator
explicati-mi va rog frumos cum adica a semnat in fals cererea de demisie , a semnat-o cu alt nume sau cum, ca sa va pot raspunde.
Angajatorul a completat si semnat in numele meu cererea de demisie pe care a anexat-o la cererea de incetare a CIM.Tot angajatorul a completat si semnat in numele meu act aditional la CIM prin care mi s-a modificat programul de lucru si salariu.
Trebuie sa faceti plangere la ITM !
Aici avem de-a face si cu un fals si uz de fals , asa ca ar trebui sa faceti si plangere penala dupa ce faceti plangere la ITM , asta daca nu se rezolva situatia dumneavoastra !
De regula asa se intampla , iar angajatii nu fac plangere deci nu au cum sa beneficieze de drepturile cuvenite .
faceti plangere si la politie este caz de dosar penal.
In primul rand depuneti plangerea la organul de urmarire penala (parchet sau politie). Si daca se va dovedi ca semnatura este falsa....atunci veti avea casti si in fata instantei civile. Oricum dosarul penal va suspenda dosarul civil.

Alte discuții în legătură

Contract indididual de munca - nelamurire Nina1 Nina1 Poate fi angajata o persoana in cadrul unei firme ce are ca domeniul de activitate \"Activitate de consultanta pentru afaceri si management\" in functia de ... (vezi toată discuția)
Recurs litigiu de munca Nina1 Nina1 Pentru documentele ce am solicitat sa fie anulate pe instanta de fond s-a efectuat expertiza grafica prin care s-a consemnat ca semnaturile de pe actele prin ... (vezi toată discuția)
Abuz angajator stelu2015 stelu2015 astazi , o persoana s-a trezit cu o decizie de incetare a CIM cu acordul ambelor parti, desi nu semnase asa ceva. Cum pot dovedi ca angajatorul mi-a ... (vezi toată discuția)