avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum obtin avizul de libera practica,ca asistent de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum obtin avizul de libera practica,ca asistent de farmacie?

Am lucrat 5 ani ca asistent intr-o farmacie,de 2 ani si sase luni nu mai lucrez,acum urmeaza sa ma angajez din nou si am nevoie de avizul de libera practica.

Alte discuții în legătură

Avizul de libera practica pt asistentii de farmacie danielaiftinca danielaiftinca AM TERMINAT SCOALA POST LICEALA IN 2012 SI NU AM LUCRAT DELOC CA ASISTENT DE FARMACIE PANA PE 12 DECEMBRIE 2016 CAND M-AM ANGAJAT LA O FARMACIE. IMPLICIT A ... (vezi toată discuția)
Certificatul de libera practica farmacist ely1993x ely1993x Buna seara! am si eu o nelamurire lucrez intr-o farmacie ca asistent de farmacie, de un an fara ca sa mi sa ceara certificatul de libera practica! Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Cod caen pfa /pfi asistent farmacist catalina.p catalina.p Sunt asistent farmacist și doresc să imi deschid un PFA /PFI pentru asistent farmacie , pentru a lucra cu contract de prestari servicii intr-o farmacie ( ... (vezi toată discuția)