avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca ofiter protectia datelor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca ofiter protectia datelor

Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca un ofiter GDPR , angajat in cadrul unei societati pe o alta functie , trebuie sa aiba un contract de munca separat pentru functia de DPO sau este suficienta incheierea unei Decizii si suplimentarea atributiilor din fisa de post?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: spiridon camelia , utilizator 00:26, 10 Iunie 2018
Ocuparea funcției de responsabil cu protecția datelor se va putea face ori prin numirea cuiva din interiorul firmei, ori prin încheierea unui contract de servicii cu cineva din afara acesteia.
Multumesc, dar nu inteleg un lucru, Numirea se face prin incheierea unui contrat de munca separat de cel existent deja ( pentru o alta functie) sau este suficienta numirea doar printr-o decizie interna?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt doua situatii pentru care poate opta angajatorul :
1. decizie interna de numire , situatie in care se va modifica fisa postului salariatului in cauza

2. incheierea unui nou c.i.m.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare dpo rrramor rrramor Buna ziua, Un DPO intern, angajat propriu, se numeste prin Decizie interna sau prin schimbarea incadrarii in contractul de munca? Mentionez ca daca il ... (vezi toată discuția)
Protectia datelor cu caracter personal Strong Strong Lucrez pe partea de resurse umane intr-o institutie privata, mai exact: fac recrutare de personal, tin interviuri, inchei contracte de munca, aditionale, ... (vezi toată discuția)
Pasi numire dpo salariat existent mary2015 mary2015 Buna ziua ! Pentru numirea unui responsabil cu protectia datelor (DPO) dintre salariatii existenti in firma, va rog sa-mi spuneti daca sunt in regula pasii ... (vezi toată discuția)