avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Prescriere datorii asociatie
Discuție deschisă în Executare silită

Prescriere datorii asociatie

In anul 2013 s-a executat silit un imobil pentru un credit neachitat in franci. In 2012, asociația de proprietari da in judecată proprietarii pt datorii. Se admite acțiunea si se înscrie in cartea funciara. Executorul judecătoresc nu plateste nicio suma către asociatie, din prețul adjudecat. Asociația obține in Aprilie 2013 încuviințarea executării silite. Nu executa nimic, iar in 2018, luna mai depune pe instanta, din nou, încuviințarea executării silite care este admisă la sf lunii. Ce au de facut proprietarii? Datoria este prescrisa conform codului, dar cum pot contesta încuviințarea executării silite si prescrierea datoriilor? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:19, 11 Iunie 2018
Propritarii urmeaza ca in termend e 15 zile de la comunicare somatie de plata de catre bej sa formuleze contestatie la judecatoria teritoriala prin care sa solicite instantei sa constate interventia termenului de prescriptie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere datorii asociatie cornelia05 cornelia05 In anul 2013 s-a executat silit un imobil pentru un credit neachitat in franci. In 2012, asociația de proprietari da in judecată proprietarii pt datorii. Se ... (vezi toată discuția)
Executare silita contract telefonie radoimarian radoimarian Buna ziua, Ieri am primit o somatie de la un cabinet executor judecatoresc cu suma 6000 ron referitor la un contract telefonie mobila incheiat in anul 2003 ... (vezi toată discuția)
Prescriptie/perimare la încuviinţarea executarii silite credit bancar. glteca glteca Buna ziua. In anul 2006 am luat un credit bancar pe o perioada de 10 ani. Ultima rata pe care am putut sa o achit a fost in luna Noiembrie 2007. Dupa care ... (vezi toată discuția)