avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna sotul vrea sa ne despartim dar nu prin divort ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna sotul vrea sa ne despartim dar nu prin divort fiecare sasi vada de viata lui

Sotul vrea sa ne despartim dar fara divort eu va trebui sa plec de aici unde locuiesc .locuiesc cu mama lui(soacra)avem si un copil impreuna el este mai mult in germania si eu cu copilul am fost dar am venit inapoi ca nu sa acomodat copilul.si el deatunci nu mai vrea sa ramanem o familie .spune ca la parasit si lam lasat singur printre straini.ce ma sfatuiti sa fac.
Cel mai recent răspuns: Elena lenuta antonia , utilizator 14:53, 14 Iunie 2018
Ori despărțire în fapt ori divorț...
Buna ziua,
Divortati si vedeti-va de viata.
El nu vrea sa divorteze .mia spus ca dece sa divorteze nu e mai bine ca fiecare sa ne vedem de viata noastra.iam spus sa mergem sa depunem actele de divort si nu vrea.

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Divortati si vedeti-va de viata.

El lucreaza in germania si probabil mai mult ca sigur nu vrea sa divorteze ca o sai opreasca pensia pt copil.ce sa fac.spune ca ma iubeste dar vrea sa ne despartim.

Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:

Ori despărțire în fapt ori divorț...

Ca femeie vă întreb: dumneavoastră ce anume v-ați dori? Vă recomand să vă răspundeți cu sinceritate la această întrebare, iar ulterior să acționați în consecință.

Alte discuții în legătură

Bună ziua, divort cu minor Anerol11 Anerol11 Sunt căsătorită de 3 ani și am o fetita de un an și noua luni. Eu și soțul deși ne-am iubit am ajuns sa nu se mai înțelegem deloc și sa ne certam ... (vezi toată discuția)
Buna ioan25 ioan25 am o problema in familie nevasta vrea sa divortaza iar eu nu vreau. erau niste cflicte intr parinti ei mai ales cu tacaso ca lucram in acelas loc. cata tot ... (vezi toată discuția)
Custodie minor, iesire din tara NLaurentiu NLaurentiu Buna ziua, A venit fosta sotie din Germania si in 2 saptamani vrea sa se duca innapoi si sa il duca si pe copilul nostru. Noi suntem divortati de 2 ... (vezi toată discuția)