avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxă teren sintetic minifotbal
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxă teren sintetic minifotbal

Bună seara! De curând Primăria a făcut un teren de fotbal la noi în sat și vor să pună taxă atunci când ne jucăm și vroiam să întreb dacă e normal să facă asta. Precizez că mai este un teren în Comună, de trei ani, și până acum nu s-a perceput nici o taxă acolo. Oare mă ajută cineva?

Alte discuții în legătură

Ce pot face ca primar? Lulica Lulica Nu sunt eu primarul.... un vechi prieten, dintr-o comuna din Baragan, a fost ales. Prima candidare, primul mandat. Veselie maxima pana la un punct. Adica pana ... (vezi toată discuția)
Fotbal pe platoul administrativ rellusoare rellusoare Recent am fost pus într-o situație de vinovăție pentru un grup de puști cu vârste între 12-14 ani, pentru care, în fiecare seară, Platoul ... (vezi toată discuția)
Recuperare act de vanzare cumparare ladyy2 ladyy2 Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema.Cum si de unde pot recupera un act de vanzare -cumparare care s-a intocmit acum vreo 50 de ani dar care din pacate ... (vezi toată discuția)