avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Abandon de familie- pedeapsa amenda penala neachitata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Abandon de familie- pedeapsa amenda penala neachitata

este vorba de un abandon in care i s-a dat amenda 2000 de lei si nu a platit-o si ea s-a transformat in 200 de zile de inchisoare...in cazul in care nu se mai poate face nimic trebuie sa faca 200 de zile sau daca munceste face jumatate?
cineva mi-a zis ca trebuie sa faca 200 si daca munceste primeste bani pe care i poate lua cand iese si altcineva mi-a spus ca daca munceste face jumatate..care este adevarul??va rog ajutati-ma
Ultima modificare: Duminică, 17 Iunie 2018
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Din ce motive nu a executat pedeapsa amenzii?
nu a muncit plus mama grav bolnava
Ultima modificare: Duminică, 17 Iunie 2018
stoia mihaela, utilizator
De ce nu a muncit? ce motive are?
nu stiu amanunte....dar daca cerem eliberarea lui si platim amenda aia chiar daca s-a transformat in zile nu-i da drumul? sau ceva facut sa fie eliberat,sau munca in folosul comunitatii nu se mai poate?
Inseamna ca instanta a constatat ca nu a fost achitat amenda penala din rea credinta, daca ar fi fost vorba de motive neimputabile, ar fi inlocuit obligaţia de plată a amenzii neexecutate cu obligaţia de a presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii.
Este definitiva solutia, nu a declarat contestatie?

Alte discuții în legătură

Lemne cumparate legal de la ocolul silvic-este normal ca politia sa vina acasa si sa solicite documente? nicolae1986 nicolae1986 Buna seara ,astazi am cumparat o masina de lemne legal cu documente de insotire ,nu am fost oprit in trafic de nimeni ,dupa 2 ore ma trezesc acasa cu politia ... (vezi toată discuția)
Condamnat la o pedeapsa cu executare-urmarire interpol? cristy444 cristy444 Buna seara va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri. Sunt condamnat la 3 ani si 1 luna cu executare si sunt plecat in anglia de 2 ani si nu vreau sa ma predau ... (vezi toată discuția)
Succesiune TANASENASTASA TANASENASTASA unde ma pot adresa pt a scoate un titlu de proprietate sau macar o copie dupa un teren pe care l-au cumparat bunicii mei in anul 1951?la primarie sau directia ... (vezi toată discuția)