avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Gard mejda
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Gard mejda

Buna ziua. As dori sa fac gardul pe mejda-dar nu am vecini in nici o parte a casei decat in dreapta o casa ce urmeaza a fi vanduta. Exista posibilitatea de a-mi da acordul la notar actualul proprietar pentru a face gardul pe mejda?

Alte discuții în legătură

Casa prea aproape de gard Bergero Bergero Buna ziua, Intentionez sa achizitionez o casa construita in 2010 dar care nu a fost locuita pina in prezent. Proprietarul fiind plecat in strainatate, nu ... (vezi toată discuția)
Buna , 1. deoarece nu se poate altfel vrea sa execut personal ... lost1989 lost1989 Buna , 1. Deoarece nu se poate altfel vrea sa execut personal gardul pe limita de propietate ( grantuire, mejda) care sa fie mejda/grantuirea intre 2 ... (vezi toată discuția)
Gardul in vecinatate Ionut1083 Ionut1083 buna ziua. va rog sa ma lamuriti in legatura cu o problema a gardului. cand stai cu fata la curtea mea, in strada, casa e in partea dreapta a lotului, cu ... (vezi toată discuția)