avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Peridoc numere galbene
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Peridoc numere galbene

Buna ziua ,intentionez sa cumpar un ansamblu barca ,motor si peridoc ! Problema e ca propietarul a pierdut actele peridocului si la inmatriculat pe propia raspundere la primaria macin obtinand astfel numere galbene ! Eu as dori sa iau peridocul si sa.l duc de la Macin la Galati !! Sunt in legalitate ?mentionez ca peridocul are un act eliberat de primaria Macin vizat si pe 2018 si pot sa.i fac si asigurare! Distanta ar fi de 30 km !!

Alte discuții în legătură

Inmatriculare remorca adusa din stainatate oroian-rodica oroian-rodica Va rog sa imi spuneti de ce acte am nevoie pentru a putea inmatricula in Romania o remorca cumparata din strainatate. Ce taxe am de platit. (vezi toată discuția)
Probleme radiere/inscriere motocicleta! VisanGabriel VisanGabriel Salut, Am cumparat in luna iulie o motocicleta...am facut contract de vanzare cumparare in 3 exemplare 2 sunt la mine unu la propietar,mi-a predat cartea de ... (vezi toată discuția)
Cum aflu daca masina e radiata? IdaTuning IdaTuning Buna ziua, incep prin a spune ca duminica imi voi cumpar o masina din oras de la mine, masina este inscrisa pe galati, persoana care a cumparat masina a ... (vezi toată discuția)