avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1312 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Informatie
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Informatie

Buna ziua sunat cetàtran Roman cu rezidenta in germania de 5 ani acum vreau sàmi deschid o firma de transport rutier màrfuri ce trebuie sa fac unde si cum trebuie sa merg multumesc sai dacà àmi conviene aici sau in romania
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Iunie 2018
Vliliana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Vliliana , utilizator 22:10, 23 Iunie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
In germania

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa. V2000 V2000 Buna ziua vreau sami deschid o firma de transport marfa dar cu o autoutilitara de la 2,8 t la 3,5t prelata sau dubă intre 5 si 10 europaleti in ... (vezi toată discuția)
Lnfiintare firma cami19762003 cami19762003 Buna ziua as dori sa imi imifiintez o firma de prestari servicii de transport, deci de intermediere transport.nu stiu ce e mai bine sa infiintez, firma de ... (vezi toată discuția)
As vrea sami fac o firma iar eu nu stiu nimic despre asta sarb sarb buna...as vrea sami fac o firma...de transport....de curand miam adus o masina ...o dubita de afara sub 3.5to.cineva imi spunea ca pot sami fac si un \"pfa\" ... (vezi toată discuția)