avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Examen permis auto categoria B
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Examen permis auto categoria B

Înscrierea la școala de șoferi (categoria B) este permisă începând cu vârsta de 17 ani și 9 luni. Programarea pentru examen se poate face și înainte împlinirii vârstei de 18 ani? (În Iași din momentul programării pana în momentul susținerii examenului practic trece o perioada de timp de aproximativ 4 luni) Mă pot programa la examen la 17 ani și 10 luni (examenul teoretic este luat și orele de condus sustinute), examenul urmând să fie susținut peste 4 luni, la 18 ani și 2 luni?

Alte discuții în legătură

Obtinerea carnetului de conducere mihaela daniela mihaela daniela Buna ziua am si eu o nelamurire fiul meu a inplinit pe 23 noiembrie 17 ani si isi doreste sa stie cand poate face scoala de soferi si cand are dreptul de a ... (vezi toată discuția)
Obtinerea permisului de conducere categoria b inainte de a implini varsta de 18 ani? adelina2008 adelina2008 este posibila? nu exista nicio derogare? exista vreun mod de obtinere a permisului inainte de 18 ani? orice... (vezi toată discuția)
Permis de conducere uglyduck_fes uglyduck_fes se poate da examen pentru permis de conducere, daca solicitantul are indemnizatie, deci si certificat de handicapat(probleme oftalmologice)? (vezi toată discuția)