Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Suspendare activitate SRL pentru care s-a primit termen de judecata LA ONRCB 20 mai 2010!

Buna ziua,
am depus astazi la ONRCB cerere de suspendare temporara a activitatii firmei.Termenul de judecata este de 20 mai 2010!
Intrucat firma numai are activitate, ce modalitate exista pentru a fi suspendata din punct de vedere fiscal, deoarece nu cred ca este normal sa platesti impozite din moment ce nu mai are activitate.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: alina72 , utilizator 10:15, 4 Noiembrie 2009
Inregistrarea fiscala se face direct prin registrul comertului, nu mai e nevoie de demersuri si la fisc. Da, ar fi nevoie de o noua cerere de suspendare (se poate face cu tot cu schimbarea sediului), iar la cea veche se poate renunta.

Termenele de judecata nu tin de alegeri. A fost greva, activitatea a ramas mult in urma, plus ca judecatorii au decis ca nu vor lucra cu mai mult de 100 de dosare pe zi, deci ce depaseste trece in alta zi. Iar la Bucuresti si inainte erau spre 200, uneori mai mult...
Nu era vorba de inregistrarea fiscala care se face automat.La schimbarea sediului societatii trebuie reglementata situatia firmei la administratia respectiva, exista o multime de formalitati de incheiat si apoi trebuie mers la administratia unde s-a mutat sediul ca sa fi in evidenta.La ultima mutare de sediu social care am facut-o in Bucuresti, au trecut firma pe site-ul ANAF ca nu se platisera impozitul, pentru simplu motiv ca ei nu luasera in seama faptul ca firma functionase in alt sector.Asa ca sunt incunostiintata de cum lucreaza administratiile financiare.Dar daca asta e singura solutie posibila, am sa o iau in calcul.Va multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere dosar suspendare societate mironbad mironbad Buna seara, va rog sa ma ajutati referitor la urmatoarea problema: Luni vreau sa depun un dosar de mentiuni la Registru Comertului Constanta pentru mutare ... (vezi toată discuția)
Reactivare firma inactiva r111 r111 Buna ziua, Problema mea e urmatoarea: am o firma deschisa in judetul X1 in anul 2004, fara sa fi avut vreodata activitate. Acum vreau sa incep o activitate ... (vezi toată discuția)
S r l suspendat stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua am si eu o problema daca puteti sa ma ajutati ,am un SRL DIN 2004l-am infintat ,,dar a trebuit sa plec l-am lasat administrator pe un var cu procura ... (vezi toată discuția)