avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Este sau nu abuz in serviciu ?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Este sau nu abuz in serviciu ?

Buna ziua
In urma unui comflict aparut cu un client al firmei mele ( noi trebuia sa ii executam o casa dar domul respectiv nu avea autorizatie si in urma refuzului domnul a depus o plangere ) noi am incercat sa ii solicitam contul bancar pentru stornare dar fara nici un rezultat. ba mai mult domul a pus pe cineva sa sune si sa pretinda ca este avocatul dumnealui si ne-a dat termen de o ora sa ii stornam bani in contul personal ( al avocatului) Refuzul nostru a fost din noi evident.
Dupa 3 luni primesc un telefon de la o doamna Subinspector si ma invita sa ma prezint la o discutie cu dumneai ..intre timp mentionez ca eu deja platisem prin Posta romana cu ,comfirmare de primire 2000 de lei din cei 6400 ron ( doamna subinspector inca nu stia) am fost am dat o declaratie si mi-am luat angajamentul ca voi returna suma respectiva , in ziua respectiva am mai depus 2400 ron si azi ( 28.06.2018 / ziua resepctiva 27.06.2018 ) am mai depus 2000 ron = 6400 ron , problema este ca doamna subispector imi tot da telefoane si mesaje cu amenintare si aparent am aflat ca sunt obligat sa ii raspund la telefon ( desi nu inteleg de ce?) si ca doreste si dumneai chitantele , care sunt deja trimise catre client , ba mai mult am inteles ca sunt obligat( asa sa exprimat ) sa ma prezint personal cu chitantele ...desi culmea nu am fost acuzat de nimic ba mai mult respectivul client vrea sa isi retreaga plangrea.
Ce ma sfatuiti sa fac?

Alte discuții în legătură

Inselat de vodafone romania cosmindaniel12 cosmindaniel12 Buna ziua, In data de 11.09.2014, am fost contactat de angajatii Vodafone Romania. Mi-au propus semnarea unui contract pe 2 ani, pentru un abonament de ... (vezi toată discuția)
Comert on line Daniela Cioroianu Daniela Cioroianu Cum se poate inregistra in contabilitate un produs vandut on line,trimis prin curier sau serviciu de curierat? Produsul sa il expediez cu o factura proforma ... (vezi toată discuția)
Am plătit în avans, din martie, mobilă de pe un site de antichități, dar nu mi s-a livrat și nici nu mi se restituie banii. dosarul penal stă pe loc, cum să procedez pentru a grăbi cazul? CipriDinu CipriDinu De pe un site de antichitati am incercat achizitia de la o persoana fizica din timisoara a unor corpuri de mobilier. Am sunat si doamna foarte draguta mi-a ... (vezi toată discuția)