Buna ziua
In urma unui comflict aparut cu un client al firmei mele ( noi trebuia sa ii executam o casa dar domul respectiv nu avea autorizatie si in urma refuzului domnul a depus o plangere ) noi am incercat sa ii solicitam contul bancar pentru stornare dar fara nici un rezultat. ba mai mult domul a pus pe cineva sa sune si sa pretinda ca este avocatul dumnealui si ne-a dat termen de o ora sa ii stornam bani in contul personal ( al avocatului) Refuzul nostru a fost din noi evident.
Dupa 3 luni primesc un telefon de la o doamna Subinspector si ma invita sa ma prezint la o discutie cu dumneai ..intre timp mentionez ca eu deja platisem prin Posta romana cu ,comfirmare de primire 2000 de lei din cei 6400 ron ( doamna subinspector inca nu stia) am fost am dat o declaratie si mi-am luat angajamentul ca voi returna suma respectiva , in ziua respectiva am mai depus 2400 ron si azi ( 28.06.2018 / ziua resepctiva 27.06.2018 ) am mai depus 2000 ron = 6400 ron , problema este ca doamna subispector imi tot da telefoane si mesaje cu amenintare si aparent am aflat ca sunt obligat sa ii raspund la telefon ( desi nu inteleg de ce?) si ca doreste si dumneai chitantele , care sunt deja trimise catre client , ba mai mult am inteles ca sunt obligat( asa sa exprimat ) sa ma prezint personal cu chitantele ...desi culmea nu am fost acuzat de nimic ba mai mult respectivul client vrea sa isi retreaga plangrea.
Ce ma sfatuiti sa fac?