avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Cesionare garaj domeniu public
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Cesionare garaj domeniu public

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta.
Am achizitionat un apartament intr-un bloc vechi (a fost cumparat direct de la banca).
Dupa 1 an de la achizitie, am aflat ca fostul proprietar (care a lasat apartamentul la banca) are un garaj de vanzare.
Acest garaj se afla situat pe domeniul public, are deschis rol la directia de taxe si impozite locale.
Acest fost proprietar doreste sa il vanda, avand pretentii financiare destul de mari.
Va rog sa ma ajutati dpdv legal ce ar trebui sa fac, nu am incredere sa platesc cerinta materiala si sa ma trezesc ca peste ceva timp sa aflu de la Primarie ca nu mai pot sa mentin un garaj pe un loc de parcare pe domeniul public.
Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 29 Iunie 2018
Ioan Fat, utilizator

Alte discuții în legătură

Ocupare abuziva parcare rezidentiala privata Iosimdr Iosimdr Locuim intr-un bloc cu 6 apartamente care dispune de 6 locuri de parcare primite de fiecare pe baza de contract de vanzare-cumparare. Parcarea reprezinta cota ... (vezi toată discuția)
Garaj ridicat in spatele blocului laura_f laura_f Buna ziua! Unul dintre vecinii mei s-a hotarat intr-o zi sa ridice un garaj in spatele blocului, la 1 metru distanta de bloc si bineinteles pe locurile noastre ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunteti amabili, va rog, sa ma ajutati cu urmatoarea ... Alexandra Cojocaru Alexandra Cojocaru Buna ziua. Sunteti amabili, va rog, sa ma ajutati cu urmatoarea speta? Dorim sa achizitionam e Asociatia de Proprietari un teren situat exact langa zona comuna ... (vezi toată discuția)