avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Plata cumul
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Plata cumul

Buna ziua!
Sunt prof. inv. primar si de o luna jumatate indeplinesc si atributiile de secretar care in urma cu o luna jumatate a intrat in concediu medical pt 2 saptamani. Am preluat eu atributiile cu decizie din partea scolii cat timp va fi secretarul in concediu medical. Dupa cele 2 saptamani de concediu medical, secretarul si-a dat demisia. Am preluat in continuare atributiile cu decizie timp de 20 de zile cat a fost preavizul secretarului, perioada in care nu s-a prezentat la locul de munca , a absentat. Acum preavizul a expirat, i s-a inmanat decizie de dsfacere a contractului de munca iar eu nu pot fi platita pt ceea ce am facut si ceea ce voi face in continuare pana se scoate postul la concurs( pt ca totusi dureaza toate procedurile de scoatere a unui post la concurs).Este corect sa nu ma plateasca ? Cine munceste voluntar? Nu est vorba de o saptamana doua ci de 2-3 luni.Va rog sa ma ajutati cu o lege, ceva justificativ.Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Incetare contract munca cu acordul partilor iulispita iulispita buna sunt angajata pe perioada nedeterminata la o institutie publica si am intrat in concediu medical. in timp ce ma aflam in concediu medical am sustinut ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata lihuoanaelena lihuoanaelena am fost angajata pe perioada determinata pe postul altei persoane care a fost trecuta pe post de secretar interimar,am peste 5 ani pe acest post si am fost ... (vezi toată discuția)
Incetarea cm dupa cm pe perioada determinata grigoroscuta carmen grigoroscuta carmen am fost angajata pe data de 21.12.2008 (din somaj) in functia de administrator financiar laun grup scolar din dorohoi.decizia de angajare prevede ca sunt ... (vezi toată discuția)