Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie la al doilea copil

Am si eu o intrebare.Primul copil face 2 ani in Aprilie,iar cel de-al doilea copil se naste in Iulie,mai beneficiez de indemnizatie pentru al doilea copil?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dumbri , utilizator 20:38, 22 Decembrie 2018
In speta ,veti reveni la munca , veti anunta angajatorul ca sunteti insarcinata,intrati in concediu de maternitate si apoi in CCC.
Va multumesc frumos!
Buna seara! Acelasi caz e și la sotie doar că în concediul de creștere a copilului nu a intrat direct din câmpul munci a îndeplinit acele conditi.. Copilul face 2 ani in iunie 2019 și o să avem al 2 lea copil in octombrie 2019.. O sa mai primească indemnizație la al doilea copil?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu stiu ce sa fac...!!! sorina5 sorina5 sunt insarcinata...am o luna jumatate si nu stiu ce sa fac .....lucrez cu contract de munk din luna aprilie...contract la 4 ore...preschimbat la opt ore in ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa am obligatoriu 6 luni lucrate inainte sa intru in concediu de maternitate de 126 zile? yuby yuby Buna ziua , Fiti draguri am si eu o intrebare referitoare la cazul meu . Sunt insarcinata am inceput serviciul in luna ianuarie 2012, 12 ianuarie dupa 2 ani, ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea din cic adriana_gianina adriana_gianina Buna Ziua, am si eu o intrebare.Momentan sunt in CIC pana la 07.10.2010 dar am vrut sa ma reintorc la servici mai repede.Dupa multe cercetari mail-uri trimise ... (vezi toată discuția)