FlorinStoian1991 
	    	Utilizator

FlorinStoian1991 
	    	Utilizator	    

Nu exista varianta amenzii administrative.
Se poate dispune o solutie de renuntarea la up sau va poate trimite in judecata.
 Claudia-Elena Mardare 
	    	Avocat

Claudia-Elena Mardare 
	    	Avocat	    

FlorinStoian1991 
	    	Utilizator

FlorinStoian1991 
	    	Utilizator	    

Buna ziua,
Dosarul penal de furt este instrumentat in continuare, chiar daca ati achitat prejudiciul. Mergeti la politie si vedeti care este motivul pentru care va cauta! E in avantajul dv. sa fiti cooperant. Poate reusiti sa-l convingeti pe procuror sa va dea o renuntare la urmarirea penala. Iar daca nu reusiti, atitudinea de recunoastere a faptei poate conduce in instanta de judecata la o pedeapsa cat mai mica, poate chiar o renuntare la aplicarea pedepsei sau amanarea aplicarii pedepsei. Sustragerea de la cercetari nu poate decat sa complice lucrurile.
Succes!
 alin091	                   

Buna seara,imi primul rand regret enorm ce am facut si nu credeam niciodata ca o sa ajung in situatia de astazi. Am facut cumparaturi din[ editat],si dupa mi-a ... (vezi toată discuția)
	                    alin091	                   

Buna seara,imi primul rand regret enorm ce am facut si nu credeam niciodata ca o sa ajung in situatia de astazi. Am facut cumparaturi din[ editat],si dupa mi-a ... (vezi toată discuția)

Kropius	                   

Buna seara!
Am fost implicat, ca suspect in cadrul unui dosar, primind acuzatiile de inselaciune. Am acceptat, am dat declaratii la politie si am urmat ... (vezi toată discuția)
	                    Kropius	                   

Buna seara!
Am fost implicat, ca suspect in cadrul unui dosar, primind acuzatiile de inselaciune. Am acceptat, am dat declaratii la politie si am urmat ... (vezi toată discuția)

Mysticcapture22	                   

Buna ziua! Acum 2 saptamani am fost la cumparaturi in auchan, mi am pus in cos produsele alimentare si apoi m am dus la raionul de make up de unde am luat ... (vezi toată discuția)
	                    Mysticcapture22	                   

Buna ziua! Acum 2 saptamani am fost la cumparaturi in auchan, mi am pus in cos produsele alimentare si apoi m am dus la raionul de make up de unde am luat ... (vezi toată discuția)