avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1276 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate CONCEDIU MEDICAL PLATIT PENTRU PENSIONARI CARE SUNT ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

CONCEDIU MEDICAL PLATIT PENTRU PENSIONARI CARE SUNT ANGAJATI CU CONTRACT DE MUNCA

Buna ziua, sunt pensionara si reangajata cu contract de munca. As dori sa stiu daca beneficiez de concediu medical platit. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Pensionarul care este si angajat, beneficiaza de concediu medical platit? Sava Geta Sava Geta Buna ziua, sunt pensionara si reangajata cu contract de munca. As dori sa stiu daca beneficiez de concediu medical platit. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Modificare pensionar comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, Am urmatoarea speta: -o salariata care s-a pensionat, insa decizia de pensionare a adus-o odata cu concediu medical, si de atunci (cam de 2 luni) ... (vezi toată discuția)
Concediu medical florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, As dori sa stiu daca pentru un angajat cu contract individual de munca pe o perioada nedeterminata este platit concediul medical luat pe o ... (vezi toată discuția)