avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Moto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Moto

Buna ziua
Am permis de conducere categoria B , pot sa conduc moto pana la 125cc?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:03, 13 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Categoria B- va permite sa conduceti doar mopede (scutere, motorete, etc) cu motor de maxim 50 cc, cu putere maxim de 4kw si a carui viteza maxima constructiva nu depaseste 45 km/h!
Pentru motociclete cu motorizari de pana la 125 cmc dar cu putere maxima de 11 KW, ieste necesar sa detineti categoria A1.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare redobândire permis buna ziua, as dorii sa anulez permisul ... jianu81 jianu81 Anulare Redobândire permis Buna ziua, As dorii sa anulez permisul deoarece o mașină nu mai este viabilă in situația mea actuala. Si aș dorii sa dau ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , am nevoie de un raspuns urgent. in urma cu cateva ... Alexandra_Ma Alexandra_Ma Buna ziua , am nevoie de un raspuns urgent. In urma cu cateva zile mi a fost deschis dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat B . Nu sunt româncă, ... (vezi toată discuția)
Conducerea vehiculelor incadrate in cat. a1 cu permis cat. b for3v3r4u for3v3r4u Buna ziua, Apelez din nou la comunitate pentru a face lumina intr-un caz destul de des intalnit. Este vorba despre conducerea vehiculelor din cat. A1 cu ... (vezi toată discuția)