avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Întrebare ridicare pașaport
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Întrebare ridicare pașaport

Buna seara. Am si eu o intrebare, prietena mea a facut pasaportul, a facut o procura prin care imputerniceste pe un membru al familiei sa ii ridice pasaportul, dar notarul a gresit acea imputernicire, si nu poate fi ridicat decat de prietena mea. Ea este deja in Anglia, si este cam greu deoarece recet a inceput si munca, intrebarea mea ar fi exista vre-o posibilitate de a trimite pasaportul la Ambasada Londrei sau o alta metoda de a ridica pasaportul fara a se prezenta ea in tara? Este greu sa se intoarca in tara sa il ridice deoarece recent angajata nu ii da nimeni liber sa se poata intoarce dupa pasaport... Va rog daca se poate sa ma ajutati, va multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Ridicare buletin cu procura daca titularul si-a pierdut actul de identitate adinov adinov Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cu privire la urmatoarea situatie: Un prieten cu dubla cetatenie, plecat in strainatate la studii, mi-a facut procura ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament prin procura rrramor rrramor Buna ziua, Proprietarul apartamentului in care locuiesc este plecat in Franta de 10 ani si nu se mai intoarce in tara si doreste sa vanda apartamentul dar sa ... (vezi toată discuția)
Prezenta ambilor parinti, actualmente in strainatate, pentru reinnoire pasaport minor in romania IulianL IulianL Buna ziua O familie compusa din mama,tata si o fata de 15 ani, toti cetateni romani cu acte romanesti dar rezidenti in Italia trebuie sa reinoiasca ... (vezi toată discuția)