avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... bilet la ordin cu scadenta depasita
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

bilet la ordin cu scadenta depasita

buna ziua,
care sunt consecintele prezentarii la plata a unui bilet la ordin dupa data scadentei (mai mult de 2 zile lucratoare)?

multumesc

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin mihaimo mihaimo Sunt beneficiarul unui bilet la ordin emis in mai 2009, si care nu are data scadentei mentionata pe bilet, cu clauza ,,fara protest\", avalizat de ... (vezi toată discuția)
Valabilitate bilet la ordin (la termen) smara_radu smara_radu Buna ziua, Caz concret: am un BO la termen, cu scadenta la data 20.10.2009. Clientul m-a rugat sa nu il depun la banca in data de 20.10, spunandu-mi ca el ... (vezi toată discuția)
Diferenta si asemanarea intre o fila cec si un bilet la ordin elena cailean elena cailean buna ziua. intrebarea mea este: ce asemanari si deosebiri sunt intre emiterea catre furnizori de file de cec, si cea de bilete la ordin. eu platesc ... (vezi toată discuția)