avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pasaport romanesc cu domiciliul in ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pasaport romanesc cu domiciliul in strainatate...procedura de schimbare a numelui din pasaport

Buna seara,

Ma numesc Elena Lungu, locuiesc in Londra de 24 ani. Detin pasaport romanesc cu sedere definitiva in strainatate, fost casatorita cu cetatean roman 1998, divortat septembrie 2013 in Londra, Pasaportul expira in februarie 2019. Care este demersul obtineri unui nou pasaport? Doresc sa schimb numele anterior casatoriei din pasaport. Actele necesare va rog, si demersul.

Va foarte multumesc,

Elena

Ultima modificare: Marți, 24 Iulie 2018
030, utilizator

Alte discuții în legătură

Revenirea la numele purtat anterior casatoriei ContSters240676 ContSters240676 Buna ziua, doresc sa stiu care sunt pasii de urmat pentru a putea reveni la numele purtat inaintea casatoriei. Am divortat in Septembrie 2001, in sentinta de ... (vezi toată discuția)
Divort DRAGOS PRELIPCEAN DRAGOS PRELIPCEAN pot desface intr-o instanta romaneasca o casatorie incheiata in strainatate intre un cetatean roman si unul strain? (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetatean non ue carmarial carmarial buna ziua, sunt cetatean roman si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean non ue (pakistanez). as vrea sa stiu daca in urma casatoriei va obtine niste drepturi ... (vezi toată discuția)