avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pamant de la primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pamant de la primarie

Daca am avut o locuinta acum doi ani potrivit legi 15/2003 mai pot beneficia de pamant pentru casa de la primarie (am 33 de ani) ?

Alte discuții în legătură

Legea 15/2003 privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuinţe proprietate personală KiralyOtto KiralyOtto Buna ziua, Doresc sa prezint urmatoarea situatie: 1. In anul 2016 (luna noiembrie), impreuna cu sotia mea, am depus dosarul in baza legii 15/2003 privind ... (vezi toată discuția)
Legea 15/2003 privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuinţe proprietate personală KiralyOtto KiralyOtto Buna ziua, Doresc sa prezint urmatoarea situatie: 1. In anul 2016 (luna noiembrie), impreuna cu sotia mea, am depus dosarul in baza legii 15/2003 privind ... (vezi toată discuția)
Lot construibil pentru tineri casatoriti pana in 35 ani dany82 dany82 imi zice si mie cineva ca peste tot in tara se dau loturi de construit case pentru tineri casatoriti pana in 35 de ani doar la mine in comuna nu, cum este ... (vezi toată discuția)