Suntem casatoriti din mai 2006. In septembrie 2007 s-a nascut fetita noastra care in prezent are 2 ani si 2 luni. In prezent suntem in divort prima infatisare peste 2 saptamani.
- a participat la un curs de cristaloterapie in aprilie 2009 timp de o luna la Bucuresti fara acordul meu, timp in care stateam cu fetita singur.
- a participat la un curs de masterat la Sibiu spatamanal cu toate ca si in Alba era aceeasi specilaizare;
- Sotia a intrerupt concediul pt ingrijirea copilului, ca sa intre in politica cu 4 luni mai devreme . In 3 luni ajunge Presedinta Organizatie de Femei Alba (ea nu are 3 prieteni in Alba Iulia).
- Am probe concludente ca ma inseala cu Presedinte de partid de 50 de ani care o sprijina si o incurajeaza in aceasta perioada sa divorteze.(mesaje de dragoste, martori oculari);
- A participat si participa in continuare la sedinte si campanie electorala;
- Fetita este mereu lasata la o familie pana vin eu de la servici, neglijata ....
- Tainuieste cati bani are salariu si ii cheltuieste in scop personal;
- a facut credit si un card de credit fara sa ma consulte, toti bani ia cheltuit in interes personal, fara sa-i pese de copil;
- ea a depus prima divort pe motiv ca ma opun dezvoltarii carierei personale;
- recunoaste ca sunt un tata model si responsabil ;
- am salariul mai mare cu 500 de lei decat ea, am parintii casatoriti, am personal contract de de chirie pe grasoniera in care avem domiciliul;
- ea are parintii dovortati (soacra plecata in spania, tatal alcoolic), in prezent a fost si sanctionata la servici, are datorii la banci.
Va rog sa imi spuneti daca as avea sanse sa primesc fetita ? sau ce as mai putea ,,specula'' ca eu TATA sa pot obtine fetita, care este atasata de mine.
Pot face un Contract de Comodat, ma sprijina o familie din Alba, fetita fercventeaza o cresa de langa serviciul meu.
Va multumesc.
Ce nu inteleg eu este ce legatura are audierea minorului de 5 ani cu ceea ce eu motivez prin chemarea in judecata a mamei copilului: adica copilul nu are un tratament corect atata timp cat mama lui nu recunoaste si nu va recunoaste diagnosticele copilului.
Ce ar mai fi de comentat atata timp cat nici in fata judecatoarei, la interogatoriu, mama copilului neaga diagnosticele copilului, chiar daca o gramada de inscrisuri medicale de la unitati medicale de referinta sunt depuse la dosar?
Orice moneda are 2 fete si orice situatie poate fi comentata din 2 puncte de vedere diferite.
Ascultarea minorului nu are musai legatura cu sustinerile dv., ci cu legea, cum am mai spus. Dv. va consultati constanta cu avocatul, nu? Chiar nu va este deloc putin clar ce inseamna ascultarea minorului si parerea lui? Ca eu, sincer, nu m ai stiu cum sa va explic si presupun ca e musai nevoie de a va fi explicat fata in fata, ca sa va luati subiectul de pe suflet, sa nu va mai cramponati de el.
Nu este atat de relevant cat anume se zbate un om, cu si cum se zbate. Degeaba ne zbatem cu dovezi pe langa subiect, dosarul se va termina lasandu-ne impresia ca ne-am stresat, batut si totul in zadar!
Trebuie sa fie administrate exact probele ce sunt necesare, interpretate exact cum va e favorabil... Asa cum spune si dragoste_de_tata, de acord cu dumnealui.
Ati depus concluzii, nu mi-ati raspuns?!
Am depus inainte de ultimul termen, de pe 1 februarie 2010, note scrise care contin un opis al documentelor existente la dosar pana la ora aceea, impreuna cu comentariile si interpretarile pe marginea lor. Am depus si concluzii scrise dupa acest termen, care mai comenteaza inscrisurile depuse la ultimul termen.
Procesul s-a judecat pe 1 februarie 2010 si s-a dat o amanare de 7 zile a pronuntarii pentru depunerea concluziilor scrise. Pe data de 8 februarie s-a mai amanat o data pronuntarea inca o saptamana, pana pe data de 15 februarie. Pe 16 februarie m-am dus la condica sa vad sentinta si acolo scria ca procesul s-a repus pe rol, s-a dat si termen. Ce poate insemna acest lucru? E incurajator sau nu?
:D Nu cunosc dosarul sa va spun, dar poate fi de bine... ori s-a uitat de vreo chestiune strict legata de procedura si/sau legalitate, ori instanta are nevoie de lamuriri suplimentare, de probatorii etc.
Sunt tare curioasa...
Incredintare minor
john25
Buna ziua,
am urmatoarea intrebare:
In cazul divortului intentat de sotia mea cum pot obtine tutela copilului minor(4 ani) ,precizez ca acum stam impreuna cu ... (vezi toată discuția)