avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am pierdut casa la banka
Discuție deschisă în Executare silită

Am pierdut casa la banka

Au trecut mai bine de 6 ani de cand am pierdut casa la banka. In februarie a fost preluata datoria de una societate de recuperarea creditelor. Cat timp au dreptul sa o scoata la licitatie? In tot acest timp casa a ramas pe numele meu si platesc impozit pe ea

Alte discuții în legătură

Se poate începe o executare silită împotriva moștenitorilor unui debitor dacă aceștia nu dețin titluri de proprietate? mariusstoican mariusstoican Buna ziua, Am primit de curand, o somatie de plata de la primarie pentru achitarea impozitului datorat pentru un imobil detinut de catre bunicii mei, ... (vezi toată discuția)
Probleme gen eos ksi cicio_carina cicio_carina Buna ziua, In urma cu 5 ani sotul meu a luat un imprumut pentru bunuri de la flanco.Acesta a fost platit aproape 2 ani (din 5 cat era creditul).Au fost ... (vezi toată discuția)
Credit Constantin1968 Constantin1968 In 2007 am luat un credit de la Piraeus Bank. Dupa ceva timp nu am mai putut plati ratele. In martie 2012 am fost executat silit, executorul punandu-mi ... (vezi toată discuția)