avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

casa de marcat

o intreprindere individuala care are ca obiect de activitate - cultivarea legumelor- si este la norma de venit, se incadreaza la exceptiile privind utilizarea casei de marcat?
Cel mai recent răspuns: eco21 , utilizator 18:53, 3 August 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Aici as zice si eu ca s-ar incadra dar totusi... "producatori agricoli individuali", nu cumva se refera la persoanele fizice (cu CNP) care primesc de la primarie atestat de producator si carnete de comercializare pe baza carora pot vinde produsele? Intreprinderea individuala nu primeste asa ceva. Ea pe baza caror documente vinde marfa?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara,care este forma de organizare potrivită pentru vânzarea ... ValerieG ValerieG Buna seara,care este forma de organizare potrivită pentru vânzarea legumelor din grădina proprie ? Menționez ca vânzarea trebuie realizată prin ... (vezi toată discuția)
Ajutor din partea ue in agricultura zolysoftsolutions zolysoftsolutions Buna tuturor. Fratele meu detine o microferma (sere pt. legume) in propria gradina. Are certificat de producator de la primarie. Cu asta isi vinde ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat eugen buleandra eugen buleandra D.lor avocati,va rog sa-mi dati si mie un raspuns clar,daca sunt obligat sa detin casa de marcat fiscala.Sunt PFA activitati agricole,respectiv exploatarea ... (vezi toată discuția)