avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Buna seara,care este forma de organizare potrivită ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Buna seara,care este forma de organizare potrivită pentru vânzarea ...

Buna seara,care este forma de organizare potrivită pentru vânzarea legumelor din grădina proprie ? Menționez ca vânzarea trebuie realizată prin factura/bon fiscal pe baza de contract cu o asociație. Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 08:12, 19 Decembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Certificatul de producător, actul doveditor în baza căruia producătorii agricoli persoane fizice puteau să îşi vândă produsele pe tarabele din pieţe, târguri şi oboare.

Lege nr. 145 din 21 octombrie 2014 pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieței produselor din sectorul agricol
[ link extern ]


OUG 28/1999 prevede ca, comerțul ocazional cu produse agricole din producție proprie efectuat de către producătorii agricoli individuali, autorizați în condițiile legii, în piețe, târguri, oboare sau în alte locuri publice autorizate este exceptat de la obligația de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Un pfa dacă trebuie sa vindeți ceea ce produceti cu factura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat eco21 eco21 o intreprindere individuala care are ca obiect de activitate - cultivarea legumelor- si este la norma de venit, se incadreaza la exceptiile privind utilizarea ... (vezi toată discuția)
Vanzare legume-fructe la poarta fermei DorinaCet DorinaCet Bună ziua, vă rog frumos să îmi spuneţi dacă, în afară de certificat de producător, mai am nevoie şi de alte acte pentru a putea comercializa ... (vezi toată discuția)
Lntrebare despre lege - plata la piata (fara bon fiscal) vpatrana vpatrana <Intrebare retorica>: Daca la piata nu am cum sa primesc bon fiscal, sunt obligat sa platesc? Cine-i salveaza pe precupeti? (vezi toată discuția)