avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1268 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț,custodie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț,custodie

Bună ziua!Am nevoie urgentă de un domn/doamnă avocat din Buzau care sa ma ajute cu divortul si custodia copilului!nu ma mai lasă să imi vad copilul decât cand vrea el!ajutati-ma va rog,sunt disperata
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 18:59, 4 August 2018
Aveti la dispozitie lista avocatlor care activeaza pe site, alegeti judetul dvs si luati legatura cu cei inscrisi.

Probabil ca va trebui sa formulati o cerere de emitere a unui ordonante presedintiale care sa permita vizitarea temporara a copilului dvs,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sot si sotie in divort. sotul fura copilul. ce se poate face? Aurica TRUTA Aurica TRUTA Colega mea de birou este in divort cu sotul dupa 5 ani de casnicie. In toti acesti cinci ani sotul a inselat-o cu o alta femeie. A aflat de relatia lui si a ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna mariusd1982 mariusd1982 Buna ziua Am si eu cateva nelamuriri. Am divortat de sotie in 2012, am un baiat care are acum 7 ani, sentinta divortului a fost custodie comuna cu domiciliul ... (vezi toată discuția)
Familie paraschiv.ionel paraschiv.ionel Buna seara . VA ROG MULT SA MA AJUTATI . Eu sunt in proces de divort cu sotia din februarie 2009 . Copilul minor in varsta de 1 an si 4 luni este la ea . Am ... (vezi toată discuția)