avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale OUG 190/2000
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

OUG 190/2000

Buna ziua,

Am o intrebare legata de confectionarea bijuteriilor handmade din argint. Daca achizitionez parti componente din argint de la producatori sau comercianti (inele, inchizatori, tortite, ace, etc.) acestea trebuie sa fie marcate, conform OUG 190/2000? Daca eu asamblez mai departe aceste parti componente si confectionez o bijuterie handmade pe care intentionez sa o comercializez, mi se aplica si mie OUG 190/2000?

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Pfa produse handmade Lirene Lirene Intentionez sa infiintez un PFA prin care sa confectionez si comercializez prin internet produse handmade, in special articole de imbracaminte. Acestea sunt ... (vezi toată discuția)
Comercializare bijuterii handmade edeva edeva Buna ziua! Acum ceva timp am inceput sa realizez bijuterii handmade - si cu margele cumparate, dar si cu margele realizate de mine. As dori sa-mi deschid un ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma mihai1956 mihai1956 Intenționez să imi deschid o firma cu urmatoarele activitati: producere și comercializarea de produse handmade realizate personal ( și /sau achizitionate ... (vezi toată discuția)