avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CERTIFICAT DE DECES
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CERTIFICAT DE DECES

Buna ziua. Ma numesc Mariana si am un fiu de 22 de ani student am fost casatorita si am divortat fostul sot a decedat anul trecut. O verisoara a fostului sot a luat certificatul de deces se la primaria de sat . Cand baiatul meu a cerut la primarie certificatul de deces al tatalui sau nu ia dat spunandui secretara ca il da la verisoara care la inmormantat. Fiului meu i-a dat o copie legalizata care a ramas la casa de pensii la dosarul de pensie de urmas . Momentan fiul meu nu are nici un act legal cum ca ia decedat tatal baiatul meu este singrul fiu fostu sot nu sa recasatorit.Cum poate intra in posesia certificatului de deces?Mentionez ca bunica fiului meu traieste si relatia cu rudele fostului sot sunt reci.Ce ne sfatuiti. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedintiala ContSters159442 ContSters159442 Buna ziua. Va rog sa ma ajute cineva cu un sfat. Anul trecut mi s-a pronuntat divortul. Am un baiat are 20 de ani, este elev la zi in clasa a XIII a. Avem o ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am o întrebare la care sper să mă puteți îndruma. ... Manuela Sima Manuela Sima Bună ziua, Am o întrebare la care sper să mă puteți îndruma. Cumnatul meu, care suferă de encefalopatie sechelara, a fost la primăria de unde ... (vezi toată discuția)
Un alt ajutor dupa terminarea perioadei de somaj stegaru florentina stegaru florentina Buna ziua! Ma numesc Stegaru Florentina si as dori sa imi spuneti,va rog mult,daca mama mea care momentan beneficiaza de ajutor de somaj pana in luna ... (vezi toată discuția)