avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Inmatriculare auto
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Inmatriculare auto

Buna ziua, am cumparat o masina recent acu 2 saptamani, am facut contract vanzare/cumparare mi-am dat proprietarul fiscalu, am adaugat masina la fiscal am toate actele pentru a inmatricula masina mai putin talonu deoarece mi-a fost retinut de catre politia rutiera pe motiv "folie pe fata".
Am dovada de 15 zile pentru a circula sau remedia problema, am fost la rar cu problema remediata mi-au dat dovada precum ca mi-am remediat problema acum ce trebuie sa fac pentru ca vechiul proprietar imi cere 1000 ron ca sa imi scoata el talonul sau sa imi faca procura. Cum pot inscrie masina fara ai da vechiului proprietar 1000 ron.

PS: La RAR am fost si am platit o taxa de 150 ron si mi-a pus ceva pe dovada de la politist precum ca mi-am remediat problema pe care politistul rutier mi-a retinut talonul , itp valabil 06.02.2019 asigurare 28.11.2018. Am platit si amenda de 1305 ron (in 48 de ore am platit 650 ron) data de catre politistul rutier.
Ultima modificare: Miercuri, 8 August 2018
RazvanLinux, utilizator

Alte discuții în legătură

Talon retinut si amenda pentru geamuri fumurii de fabrica thejoker32 thejoker32 buna ziua, acuma 2 zile am fost oprit de un echipaj de politie si mi s-a retinut certificatul de inmatriculare si am primit o amenda de 1300 lei pentru ca ... (vezi toată discuția)
Certificat de inmatriculare retinut pentru folii Atty123 Atty123 Buna ziua am vin si eu cu o problema, ieri am fost oprit de catre un politist acesta s-a prezentat si mi-a zis ca imi retine talonul fiindca am folii pe ... (vezi toată discuția)
Plata amenda - recuperare talon tmro2000 tmro2000 Buna ziua, mi-a fost retinut talonul pentru jante mai mari. Am remediat problema, urmeza sa merg la RAR. Intrebarea este daca imi pot recupera talonul fara ... (vezi toată discuția)