raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

Cecilia B. 
	    	Utilizator

Cecilia B. 
	    	Utilizator	    

Manuela Rășină, administrator
 Manuela Rășină, administrator 	
			 raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

raluk0207, utilizator
 raluk0207, utilizator 	
			 Cecilia B. 
	    	Utilizator

Cecilia B. 
	    	Utilizator	    

BG	                   

Va rog sa-mi sugerati care este actul cel mai potrivit pentru a putea beneficia de mostenirea unei familii, dupa decesul proprietarilor si a fiului ... (vezi toată discuția)
	                    BG	                   

Va rog sa-mi sugerati care este actul cel mai potrivit pentru a putea beneficia de mostenirea unei familii, dupa decesul proprietarilor si a fiului ... (vezi toată discuția)

adi2004	                   

Buna ziua,
Bunica mea a decedat in anul 2008 si a lasat prin testament ca toata mosterirea sa revina in cote aproximativ egale celor doi nepoti si celor doi ... (vezi toată discuția)
	                    adi2004	                   

Buna ziua,
Bunica mea a decedat in anul 2008 si a lasat prin testament ca toata mosterirea sa revina in cote aproximativ egale celor doi nepoti si celor doi ... (vezi toată discuția)

giullianna	                   

Buna ziua! Apelez la dumneavoastra pentru a ma lamuri intr-o problema. Am o matusa de 74 de ani, a carui sot a decedat anul trecut, ei neavand copii. De cateva ... (vezi toată discuția)
	                    giullianna	                   

Buna ziua! Apelez la dumneavoastra pentru a ma lamuri intr-o problema. Am o matusa de 74 de ani, a carui sot a decedat anul trecut, ei neavand copii. De cateva ... (vezi toată discuția)