Bună ziua
Am cumpărat o casa de la un dezvoltator. In contract scrie "pământ arabil când am vrut și eu sa îmi plantez câteva roșii, stupoare,la jumătate de lopata este plin de gresie, cuie, polistiren, fier, bucăți de caramida etc ramase din urma construcției. Este normal??I Am adus la cunoștință dezvoltatorului dar mi a zis ca sunt absurda.
In casa avem garanție 2 ani,nu se poate discuta cu el,întoarce spatele.:( Parchetul scârție f tare,nu este pus drept. O bucata de gresie din fata uși sa crăpat deoarece este gol pe dedesubt. Și multe altele.
Ma.puteti sfătui ce pot face?? Domnul este un fost director și ni se zice ca are multe pile și ca mă voi lupta cu morile de vant.Nu vreau sa cred ca trăim intr'o jungla. Multumesc anticipat ptr răspuns.
1. Speta/situatia dumneavoastra nu este singulara. Pana in prezent am intalnit peste 100 de cazuri similare.
2. Ce scrie in contractul de vanzare/cumpare: cati m.p. casa, cati m.p. teren ???
3. Incercati, daca este posibil, sa comunicati toate datele esentiale din contractul de v/c.
Punctual.
Datele comunicate pana in prezent sunt total insuficiente.
In functie de raspuns, discutia poate continua.
Solutii ar exista.
Sunt tare curios sa aflu ce relevanta are suprafata casei sau a terenului cand omul a cumparat o casa unde s-au efectuat lucrari de proasta calitate iar terenul arabil este "escavabil'".
Poate ere relevanta dar sunt ff. curios.
carmen2010
Utilizator 2din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Ar fi bine sa il notificati in scris si ptr problemele din casa si ptr gunoiul din curte. Daca nu intelege sa remedieze, il puteti obliga doar in urma unui proces, caz in care plateste si cheltuielile de judecata.